Ecoworld Solar: plaatsing zonnepanelen

De plaatsing van zonnepanelen kan alleen maar verstandig worden genoemd: de kostprijs van de producten zelf is de laatste jaren flink gedaald en de energie die u aanwendt is milieuvriendelijk en onuitputtelijk. Ecoworld helpt u graag bij de installatie en het onderhoud van deze fotovoltaïsche cellen. Ook voor zonneboilers kunt u overigens een beroep doen op ons.

Plaatsing zonnepanelen op woningen

Zonnepanelen op het platte of hellende dak van uw woning? U vraagt, wij plaatsen. Maar even goed voorzien wij uw woning van de nodige fotovoltaïsche cellen. Onze samenwerking garandeert u vakkundige plaatsing, schone energie en een uitstekende dienst na verkoop.

Streven naar tevreden klanten

Ecoworld wil in de allereerste plaats tevreden klanten. Daarom leveren wij niet alleen kwalitatief hoogstaande toestellen, we geven u ook graag alle nodige info over gebruik, afstelling en onderhoud. Zodat uw installatie maximaal presteert en rendeert.

Nog vragen over zonne-energie? Meer weten over de overstap naar zonnepanelen, en wat die inhoudt en kost? Ecoworld helpt u graag verder. Neem gerust contact op met ons voor meer info.